Onze werkwijze

Voor de online-administratie werken we met vaste tarieven per maand en zorgen we dat de administratie actueel blijft. In de tarieven hebben we de belastingaangiften (Btw, IB en VPB) en de jaarrekening al verwerkt. Geen verrassingen dus!

 

Tarieven administratie uitbesteden

*Uitleg inzake de handmatige boekingen

Zoals aangegeven focussen wij ons op automatisering. Denk hierbij aan importbestanden en koppelingen met banken, betaalproviders, webwinkelsoftware enzovoorts. Ook als het gaat om bonnetjes en kostenfacturen proberen we zoveel mogelijk te automatiseren, onze scan en herken software neemt al veel werk uit handen.

 

Om kwaliteit te kunnen garanderen controleren we alle kostenboekingen handmatig, de software is nog niet “slim” genoeg om alle boekingen meteen op de juiste manier te verwerken, soms is specifieke fiscale kennis nodig om facturen op de juiste manier te boeken.

 

Voorbeelden van handmatige boekingen zijn bijvoorbeeld:

  • Het inboeken van een losse verkoopfactuur (bij grotere aantallen is dit snel te automatiseren);
  • Het inboeken van een bon van een etentje;
  • Het inboeken van een inkoopfactuur van een leverancier.

 

Wanneer het aantal handmatige boekingen uit het pakket wordt overschreden dan rekenen wij daarvoor een extra vergoeding. Dit zal in overleg vooraf worden vastgesteld. Boekingen/transacties die via een importfunctie kunnen worden geboekt tellen mee als één boeking per importactie. Dus een bankafschrift met 100 mutaties inlezen wordt gerekend als één boeking. Boekingen/transacties die via een volledig automatische koppeling worden geboekt tellen niet mee voor het aantal boekingen. Voor een automatische koppeling met een bankrekening worden dus geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Administratie uitbesteden?